GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει βάλει σε... πρόγραμμα τον Πρίγκιπα Χάρι - Ποιες κακές συνήθειες του έχει απαγορεύσει

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε ότι «απαγόρευσε» από τον πριγκιπικό μπαμπά την κατανάλωση καφεΐνης, και του πρότεινε ως εναλλα...

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε ότι «απαγόρευσε» από τον πριγκιπικό μπαμπά την κατανάλωση καφεΐνης, και του πρότεινε ως εναλλακτική υγιεινή λύση να πίνει μεταλλικό νερό αντί για τσάι ή ποτό. «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν ένας πολύ δυνατός πότης από τότε που ήταν έφηβος, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αυτό», δήλωσε πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια σύμφωνα με την British Express.
Η οικογένεια του Χάρι λέγεται ότι παρατήρησε τις διαφορές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών στο Sandringham. Οι φίλοι που παραβρέθηκαν σ’ αυτό ισχυρίστηκαν επίσης ότι το πρώην αγόρι-πάρτι είναι «πιο ήρεμο και χαλαρό».
«Το μόνο που έκανε η Μέγκαν ήταν να του δείξει ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής και έγινε ένας μεγάλος θαυμαστής αυτής», είπε η πηγή. «Τρώει καλά, δεν δηλητηριάζει το σώμα του, ασκείται, κάνει λίγη γιόγκα και είναι πολύ πιο ευτυχισμένος».
Εξάλλου η πεθερά του Χάρι, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι εκπαιδεύτρια της γιόγκα. Δεν είναι πρώτη φορά που η Μαρκλ κατάφερε να πείσει τον Χάρι να αλλάξει τους τρόπους του. Τον Μάρτιο που πέρασε η Μέγκαν έπεισε τον πρίγκιπα να σταματήσει το κάπνισμα.
«Η Μέγκαν έχει μία θετική επιρροή στον Χάρι», δήλωσε το προηγούμενο διάστημα πηγή στο περιοδικό People. «Και οι δύο δούλεψαν σκληρά ώστε να είναι πιο υγιείς το διάστημα πριν το γάμο τους».
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο περιμένει το πρώτο του παιδί την ερχόμενη άνοιξη.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση