GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με καθυστερήσεις τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη - Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Με καθυστερήσεις διεξάγονται τα δρομολόγια από τον σταθμό ΚΤΕΛ-Μακεδονία όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του σταθμού ΚΤΕΛ-Μ...

Με καθυστερήσεις διεξάγονται τα δρομολόγια από τον σταθμό ΚΤΕΛ-Μακεδονία όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του σταθμού ΚΤΕΛ-Μακεδονία, Κώστας Πανταζής.

Ο κ. Πανταζής ανέφερε ότι τα δρομολόγια διεξάγονται με καθυστερήσεις και στην περίπτωση των νομών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω της χιονόπτωσης τα δρομολόγια αναχωρούν με συχνότητα δύο ωρών αντί της μίας ώρας.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής Γιώργος Αρβανιτίδης δήλωσε ότι δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τον νομό Χαλκιδικής καθώς υπάρχει απαγόρευση από την αστυνομία για φορτηγά και λεωφορεία. Ο νομός Χαλκιδικής έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Παράλληλα, ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” όπου γίνονται τέσσερις αφίξεις και αναχωρήσεις ανά ώρα, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου.

Αποκαθίσταται σταδιακά και η κυκλοφορία των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά λειτουργούν οι γραμμές:

25 (Νεάπολη - Βενιζέλου), 27 (Σταυρούπολη), 28 (Παπαγεωργίου), 32 (Ηλιούπολη), 34 (Ηλιούπολη - Αριστοτέλους), 20 (Μενεμένη), 57 (Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης).

12 (Κάτω Τούμπα), 31 (Βούλγαρη), 10 (Χαριλάου)

Αναμένεται να λειτουργήσουν οι γραμμές 2Κ (ΙΚΕΑ - ΚΤΕΛ Μακεδονία), 3Κ (ΙΚΕΑ- Ν. Σ. Σταθμός)

Πηγή: Thestival.gr, ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση