GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με ρόπαλα σε ακροδεξιό βουλευτή στη Γερμανία - Τραυματίστηκε σοβαρά - Προσοχή ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες

Ο Φρανκ Μάγκνιτς, βουλευτής και τοπικός κομματικός αξιωματούχος της γερμανικής άκρας δεξιάς τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθ...

Ο Φρανκ Μάγκνιτς, βουλευτής και τοπικός κομματικός αξιωματούχος της γερμανικής άκρας δεξιάς τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις μασκοφόρους στην Βρέμη, έγινε γνωστό από την αστυνομία και το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία.

Η αστυνομία της Βρέμης ανακοίνωσε ότι η επίθεση κατά του Φρανκ Μάγκνιτς, βουλευτή του AfD και επικεφαλής της οργάνωσης του ακροδεξιού κόμματος για την πόλη-κρατίδιο της Βρέμης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης.

«Δεδομένων των δραστηριοτήτων του θύματος, θεωρούμε ότι πρόκειται για πολιτικών κινήτρων ενέργεια», εξήγησε η αστυνομία αναφέροντας ότι οι αρμόδιες για τέτοιου είδους υπηρεσίες ασφαλείας του κρατιδίου έχουν αναλάβει την έρευνα.

Το ακροδεξιό κόμμα δημοσίευσε φωτογραφία του βουλευτή αναίσθητου σε κρεβάτι νοσοκομείου. Σύμφωνα με το ακροδεξιό κόμμα, ο Φρανκ Μάγκνιτς δέχθηκε επίθεση τριών ατόμων που είχαν καλυμμένα πρόσωπα. «Τον χτύπησαν με ξύλινα ρόπαλα μέχρι που έμεινε αναίσθητος και στην συνέχεια τον κλώτσησαν καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος», ανακοίνωσε η Εναλλακτική για την Γερμανία προσθέτοντας ότι ένας οικοδόμος που ήταν παρών έβαλε τέλος στην επίθεση.

Ο Γεργκ Μόιτεν, στέλεχος του AfD, κατήγγειλε ότι οι δράστες «χτύπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου» τον βουλευτή και δήλωσε σοκαρισμένος.

Την περασμένη Πέμπτη, η έκρηξη μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμμάτων προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία του AfD στην περιοχή της Σαξονίας, που είναι ένα από τα προπύργια της γερμανικής ακροδεξιάς.

Το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία είναι από τον Σεπτέμβριο 2017 το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στην ομοσπονδιακή βουλή, απέναντι στον συνασπισμό της Άνγκελα Μέρκελ που απαρτίζεται από συντηρητικούς και σοσιαλδημοκράτες. Οι δημοσκοπήσεις του δίνουν λίγο κάτω από το 15% της πρόθεσης ψήφου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: AfD, Hayoung Jeon/EPA-EFE, rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση