GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στην ΑΕΛ: Πέθανε ο μακροβιότερος φροντιστής στην ιστορία της ομάδας

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΛ και η κοινωνία της Λάρισας, λόγω του θανάτου του Χρήστου Τριανταφύλλου, του μακροβιότερο...

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΛ και η κοινωνία της Λάρισας, λόγω του θανάτου του Χρήστου Τριανταφύλλου, του μακροβιότερου φροντιστή στην ιστορία των βυσσινί.

Η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στους οικείους τους, ενώ ενημερώνει ότι αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα δώσει το «παρών» στο «ύστατο χαίρε» προς τον επί σειρά ετών συνεργάτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Έτσι κι αλλιώς σκοτεινιασμένη ήταν η σημερινή μέρα, μα το θλιβερό μαντάτο σκοτείνιασε ακόμη περισσότερο τις ΑΕΛικές καρδιές.

Ο Χρήστος Τριανταφύλλου, ο μακροβιότερος φροντιστής της αγαπημένης μας ομάδας, η ψυχή των "βυσσινί" αποδυτηρίων για τρεις περίπου δεκαετίες, έφυγε αναπάντεχα σκορπίζοντας θλίψη στην ποδοσφαιρική Λάρισα και όχι μόνο.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, απευθύνουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων στους οικείους του Χρήστου, αντιπροσωπεία δε της ΠΑΕ θα παραστεί στην αυριανή εξόδιο ακολουθία, (11:00 Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας), καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση