GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ και στο ΚΙΝΑΛ! Γεννηματά: Θα υπάρξουν συνέπειες σε όποιον στηρίξει τις Πρέσπες...

Την πρόθεσή της να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ξεκαθάρισε η Φώφη Γεννηματά,...

Την πρόθεσή της να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ξεκαθάρισε η Φώφη Γεννηματά, αφήνοντας σαφώς όμως να εννοηθεί ότι για όποιον εκ των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την στηρίξει, θα υπάρξουν συνέπειες.
Στην πραγματικότητα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, υποστήριξε ότι δεν ζητά πειθαρχία, αλλά υπευθυνότητα από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Το θέμα των Σκοπίων ξεπερνά κατά πολύ το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, γιατί η συμφωνία είναι επιζήμια για την χώρα», είπε, ζητώντας ‘στάση ευθύνης’ από τα στελέχη του χώρου, για την ενότητά του στο εξής. «Κανείς δεν πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στον κ.Τσίπρα να χρησιμοποιήσει μία κακή συμφωνία κατά της προοδευτικής παράταξης», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας πάντως την πεποίθησή της ότι στο τέλος της ημέρας η ΚΟ του κόμματός της θα ψηφίσει ενιαία.
Στην πραγματικότητα, την Κυριακή, οπότε και συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με την στάση που θα κρατήσει στην ψηφοφορία ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Αντίθετα, βέβαια ότι «ο κ.Κρεμαστινός θα εναρμονιστεί με την απόφαση της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Προέδρου», εμφανίστηκαν από νωρίς το μεσημέρι τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου της Χαριλάου Τρικούπη, στο άκουσμα των όσων είπε ο βουλευτής Δωδεκανήσου στο ρ/σ Στο Κόκκινο. Ο βουλευτής εξάλλου, παρά το γεγονός ότι συνέδεε την ψήφο του με το κείμενο της συνταγματικής μεταβολής στη γειτονική μας χώρα, εμφανιζόταν σαφής όταν στην ίδια συνέντευξη δήλωνε ότι «δεν είναι νοητό να ψηφίζει ο πρόεδρος σε οποιοδήποτε κόμμα αλλιώς και διαφορετικά ο βουλευτής»…

Αναταραχή ωστόσο στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσαν και όσα άλλα είπε ο βουλευτής, σημειώνοντας ότι μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από το κυβερνητικό σχήμα «έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες» για διάλογο μεταξύ δύο «όμορων χώρων», όπως περιέγραψε το Κίνημα Αλλαγής και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώσεις που προκάλεσαν την οργή ουκ ολίγων εκ των συναδέλφων του βουλευτών.
Επίθεση στον Δημήτρη Κρεμαστινό εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Κρεμαστινός, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, περί βελτίωσης των συνθηκών για διάλογο μεταξύ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος γράφει: «Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν από τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση