GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο "αντίο" στον Θέμο Αναστασιάδη - ΦΩΤΟ

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον εκδότη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Θέμο Αναστασιάδη η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του κ...

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον εκδότη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή Θέμο Αναστασιάδη η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και πλήθος κόσμου.
Η εξόδιος ακολουθία εψάλη από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.


Η σύζυγός του Θέμου, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, έφτασε στην Εκκλησία φανερά συντετριμμένη μην μπορώντας να πιστέψει πως έχασε τον άνθρωπό της. Μαζί της έφτασαν και τα παιδιά του Θέμου στα οποία ο ίδιος είχε ιδιαίτερη αδυναμία.




Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, o Βασίλης Λεβέντης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, o Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Δημήτρης Καμμένος.
Επίσης εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαδάκης, η Άννα Παναγιωταρέα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Κώστας Πρέκας, ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από την ζωή στα 61 του χρόνια, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Στο πλευρό του στάθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση