GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρωτάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταβολής της στάσης μας στη Συμφωνία των Πρεσπών

Το Ποτάμι θα επανεκτιμήσει τη στάση του στο ζήτημα της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο Γιώρ...

Το Ποτάμι θα επανεκτιμήσει τη στάση του στο ζήτημα της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανέφερε στην ομιλία του στη Βουλή ο Γιώργος Μαυρωτάς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταβολής της στάσης του Ποταμιού.

«Η γνώμη μας δεν αλλάζει, η στάση μας αλλάζει;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε πως αν και άποψή του είναι πως πρέπει να πρυτανεύσει το εθνικό συμφέρον, το πολιτικό κλίμα επιβάλλει επανεκτίμηση της στάσης του Ποταμιού.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς χαρακτήρισε ως χτύπημα κάτω από τη ζώνη το γεγονός ότι η κυβέρνηση υπολόγισε στην ψήφο Δανέλληκαι σημείωσε πως στην κυβέρνηση από το «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», μετατοπίστηκε στο «θα σας ταράξουμε στη σκοπιμότητα».

Πηγή: ΑNT1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση