GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίζει τη Ρωσίδα καλλονή ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας - ΦΩΤΟ

Έτοιμοι να πάρουν διαζύγιο φέρεται να είναι ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας Μοχάμεντ Ε' και η 25χρονη Ρωσίδα καλλονή σύζυγός το...

Έτοιμοι να πάρουν διαζύγιο φέρεται να είναι ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας Μοχάμεντ Ε' και η 25χρονη Ρωσίδα καλλονή σύζυγός του, πρώην Μις Μόσχα, Οξάνα Βοεβοντίνα.

Δεν έχουν κλείσει ούτε δύο μήνες παντρεμένοι καθώς ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο και τα ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για χωρισμό. Όπως αναφέρουν, ο βασιλικός γάμος αντιμετωπίζει δυσκολίες και ήδη έχει ετοιμαστεί η αίτηση διαζυγίου.

Επίσημη επιβεβαίωση για τον χωρισμό δεν υπάρχει, αν και οι κακές γλώσσες μιλούν για ένα ζευγάρι που ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη σχέση του, ενώ στέκονται και στο γεγονός ότι περιμένουν παιδί.

Ο πατέρας της νύφης, ο Ρώσος ορθοπεδικός Αντρέι Γκορμπαντίνο διέψευσε τις φήμες λέγοντας: «είναι ανοησίες, θα ήμουν ο πρώτος που θα το ήξερα».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το αμαρτωλό παρελθόν της Οξάνα Βοεβοντίνα, στοίχισε πιθανότατα τον θρόνο στον 49χρονο βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ Ε', ο οποίος πριν από περίπου 15 μέρες ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την παραίτησή του, τρία χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας του και λίγους μήνες μετά τον γάμο του με τη 25χρονη Ρωσίδα καλλονή.

Αν και η Βοεβοντίνα ασπάστηκε το Ισλάμ για να μπορέσει να παντρευτεί τον Μοχάμεντ, οι αποκαλύψεις ότι είχε κάνει σεξ σε ριάλιτι είχαν προκαλέσει σκάνδαλο στο παλάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση