GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιάρας: Πρωτοφανής κοινοβουλευτική εκτροπή η τοποθέτηση Δανέλλη στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

Την αντίθεσή της για την τοποθέτηση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων εκ...

Την αντίθεσή της για την τοποθέτηση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Σπύρου Δανέλλη στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων εκφράζει η ΝΔ μέσω του Γραμματέα της κ.ο Κώστα Τσιάρα.

«Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή της στην απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Βούτση, να πληρώσει τη θέση των ανεξάρτητων βουλευτών στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με τον κ. Δανέλλη», τονίζει σε δήλωσή του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας.

«Για ένα ζήτημα το οποίο εγείρει η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινής γνώμης δεν γίνεται το Ελληνικό Κοινοβούλιο να αποφασίζει δημιουργώντας πολλά ερωτήματα. Τυχόν εμμονή του Προέδρου της Βουλής στον ορισμό του κ. Δανέλλη σε αυτή τη θέση, θα συνιστά μια πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή», προσθέτει ο κ. Τσιάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση