GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον κόμβο της Κουλούρας οι αγρότες της Βέροιας- ΒΙΝΤΕΟ

Τα πρώτα τρακτέρ βγήκαν από το πρωί στον Κόμβο της Κουλούρας στο πλαίσιο της απόφασης που πήραν οι αγρότες να ξεκινήσουν νέο γύρο ...

Τα πρώτα τρακτέρ βγήκαν από το πρωί στον Κόμβο της Κουλούρας στο πλαίσιο της απόφασης που πήραν οι αγρότες να ξεκινήσουν νέο γύρο κινητοποιήσεων. Το μπλόκο αναμένεται τις επόμενες ώρες να ενισχυθεί και από άλλα χωριά της περιοχής. Οι αγορές προσανατολίζονται σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας προκείμενου να αναδείξουν τα αιτήματα τους.

Όπως δηλώνει στο Grtimes.gr ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης μόνο με τα τρακτέρ στο δρόμο οι αγρότες μπορούν να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους. Σύμφωνα με τον ίδιο η πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου γιατί αν συνεχίσουν με την ίδια πολιτική της αυξημένης φορολογίας και των χαμηλών τιμών σε λίγο καιρό δεν θα μείνει αγρότης να καλλιεργεί τα χωράφια.

Από την πλευρά του, ο αγρότης Φώτης Μασάλας σημειώνει στο Grtimes.gr ότι άλλα ευρωπαϊκά κράτη στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα ως κόρη οφθαλμού, αντίθετα με την ελληνική κυβέρνηση που δεν υποστηρίζει τον αγροτικό κλάδο. Σημειώνει ότι η αγροτική παραγωγή στηρίζει την οικονομία, τις εξαγωγές, τον τουρισμό και συμβάλει στο να υπάρχει επάρκεια φαγητού.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση