GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανέλλης: Είμαι βέβαιος ότι οι Θεοδωράκης, Λυκούδης και Μαυρωτάς θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας υποστήριξε πως «δεν θα μπορούσα να είμαι το μοιραίο πρόσ...

Ο Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας υποστήριξε πως «δεν θα μπορούσα να είμαι το μοιραίο πρόσωπο που θα ρίξει την κυβέρνηση»

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μεγάλο βάρος που επωμίζομαι, είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και θα παραμείνω μέχρι το τέλος ανεξάρτητος», είπε ακόμη ο κ. Δανέλλης, ο οποίος επισήμανε ότι «είμαι βέβαιος πως οι τρεις συνάδελφοί μου Θεοδωράκης, Λυκούδης, Μαυρωτάς θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ο κ. Δανέλλης χαρακτήρισε ατόπημα τις δηλώσεις βουλευτών του Ποταμιού που συσχέτισαν την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση με την στάση του κόμματος στη συμφωνία.

Ταυτόχρονα, ο ανεξάρτητος βουλευτής επιβεβαίωσε τις απειλές που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα στο πρόσωπό του αλλά και προς την οικογένειά του και τις χαρακτήρισε υπόκοσμο.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση