GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερουσιαστής προτρέπει τον Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Λίντσεϊ Γκρέιαμ ενεθάρρυνε την Πέμπτη τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει κατάσταση ...

Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Λίντσεϊ Γκρέιαμ ενεθάρρυνε την Πέμπτη τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να παρακάμψει το Κογκρέσο των ΗΠΑ και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το τείχος που ο ένοικος του Λευκού Οίκου θέλει να υψωθεί στα σύνορα της χώρας του με το Μεξικό.

Η «άρνηση» της προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόσι, στελέχους των Δημοκρατικών, να «διαπραγματευθεί όσον αφορά τη χρηματοδότηση ενός συνοριακού τείχους/φράκτη -- ακόμη και στην περίπτωση που η (ομοσπονδιακή) κυβέρνηση επαναλειτουργήσει κανονικά -- ουσιαστικά αποτελεί το τέλος του κοινοβουλευτικού δρόμου προς την εξασφάλιση χρηματοδότησης του συνοριακού τείχους/φράκτη», έκρινε ο Γκρέιαμ σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

«Είναι καιρός ο πρόεδρος Τραμπ να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες που έχει στη διάθεσή του σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του συνοριακού τείχους/φράκτη», πρόσθεσε ο γερουσιαστής του GOP.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση