GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστολάκης: Οι ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ, δυνατές αξιόπιστες - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε από τη Χίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως οι ένοπλες δυνάμ...

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε από τη Χίο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως οι ένοπλες δυνάμεις είναι «δυνατές αξιόπιστες και έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους».
Ο κ. Αποστολάκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Χίο και πραγματοποίησε τα τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος του θ/κ «ΓΕΩΡΓΊΟΣ ΆΒΕΡΩΦ» στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου με πρωτοβουλία από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Ως στρατιώτης έχω μάθει να υπηρετώ την πατρίδα μου και να μην αποφεύγω όσο βαρύ και δύσκολο και αν είναι όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια θα το κάνω μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλλουν ενότητα και εθνική συνεννόηση. Βιώνουμε ένα ασταθές περιφερειακό περιβάλλον με εύθραυστες ισορροπίες στον εγγύς γεωπολιτικό χώρο. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι εδώ, δυνατές αξιόπιστες και έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους στο ακέραιο και να προασπίσουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Τα στελέχη των ΕΔ θα δώσουν τον καλλίτερο εαυτό τους έχοντας ψιλά την σημαία της αποτροπής της ισχύος και της υπερηφάνειας ώστε να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη στην πατρίδα μας».

Πηγή: chiosin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση