GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε για την Τετάρτη το ραντεβού Τσίπρα - Καμμένου - Δεν διαψεύδει το Μαξίμου

Έκλεισε το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για την Τετάρτη το πρωί, μετά...

Έκλεισε το ραντεβού, σύμφωνα με πληροφορίες, του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για την Τετάρτη το πρωί, μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες το γραφείο του πρωθυπουργού δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει ότι η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων θα γίνει το πρωί στο Μαξίμου.
Η συνάντηση είναι αναμενόμενη μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, ενώ επίκειται και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί, ενώ στις 11:00 θα συνεδριάσει και η Εκτελεστική επιτροπή του κόμματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
ΝΑ σημειωθεί ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν προγραμματίσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις την Τετάρτη το βράδυ, όπου πολύ πιθανόν να σχολιάσουν τις επόμενες κινήσεις ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση