GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαγριωμένη τουρίστρια χαστούκισε υπάλληλο στο αεροδρόμιο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που μία εξαγριωμένη τουρίστρια χαστούκισε μια υπάλληλο του αεροδρομίου, η οποία της έκαν...

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που μία εξαγριωμένη τουρίστρια χαστούκισε μια υπάλληλο του αεροδρομίου, η οποία της έκανε σωματικό έλεγχο.

Η γυναίκα από τη Νότιο Κορέα εξαγριώθηκε όταν περνούσε από έλεγχο στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi Airport στην Μπανγκόκ. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι την ενοχλούσε που η υπάλληλος χρησιμοποιούσε το μηχάνημα σκαναρίσματος για να βεβαιωθεί ότι δεν κουβαλούσε κάτι ύποπτο. Ο σύντροφός της προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Όταν σήκωσε τα χέρια ψηλά ήταν η στιγμή της έκρηξης... Έριξε ένα δυνατό χαστούκι στην τυπική κατά τα άλλα υπάλληλο. Η γυναίκα συνέχισε να κάνει ένα Χ με τα χέρια της. Τελικά, η τουρίστρια ζήτησε συγγνώμη και πλήρωσε πρόστιμο 63 δολαρίων για τη συμπεριφόρά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση