GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ στο θρίλερ Τσίπρα-Καμμένου!

"Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό" είπε ο Πάνος Καμμένος προ...

"Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην πΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό" είπε ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μη γίνει το ραντεβού με τον πρωθυπουργό.
Στις 15.00 ώρα Ελλάδας ξεκινάει η συζήτηση για τη ψηφοφορία της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει πως, σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας με τα Σκόπια, άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, τότε θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνει το ραντεβού με τον Τσίπρα.
"Βγάλτε φωτό για να μη βγάζετε σενάρια" είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο Π. Καμμένος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών πριν έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, είπε «είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση