GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες ο Κουρμπέλης

Δεν του έφτανε του Παναθηναϊκού το «κύμα» με τις μαζεμένες ιώσεις που έχουν «χτυπήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, έχει να α...

Δεν του έφτανε του Παναθηναϊκού το «κύμα» με τις μαζεμένες ιώσεις που έχουν «χτυπήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με το γόνατο του Δημήτρη Κουρμπέλη που κρατάει «δεμένα» τα χέρια του Γιώργου Δώνη, καθώς ο αρχηγός του τριφυλλιού προβλέπεται να παραμείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είτε αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον 25χρονο διεθνή μεσοαμυντικό η επιλογή της αρθροσκόπησης είτε αυτή της συντηρητικής αντιμετώπισης, το διάστημα που θα τεθεί νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις των πράσινων θα ξεπεράσει τις 15 ημέρες, με συνέπεια να θεωρείται δεδομένα εκτός ομάδας για τα δύο ματς με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε εκ νέου πόνο στο ίδιο γόνατο μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ομάδα της Φθιώτιδας στην… πισίνα του ΔΑΚ, σήμερα έκανε μόνο τρέξιμο στο Κορωπί και σε περίπτωση που επιλεχθεί η συντηρητική αντιμετώπιση, υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για μίνιμουμ 15 ημέρες, την ίδια στιγμή που η επιλογή της αρθροσκόπησης και του «καθαρισμού» του λιπώματος που υπάρχει, θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση