GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκλονιστικό "αντίο" της Κωνσταντίνας Μιχαήλ στον τηλεοπτικό της πατέρα Τρύφωνα Καρατζά - ΒΙΝΤΕΟ

Με ανάρτησή της στο instagram η Κωνσταντίνα Μιχαήλ λέει το δικό της, συγκινητικό "αντίο" στον Τρύφωνα Καρατζά που έφυγε ...

Με ανάρτησή της στο instagram η Κωνσταντίνα Μιχαήλ λέει το δικό της, συγκινητικό "αντίο" στον Τρύφωνα Καρατζά που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη.

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο πλευρό του Τρύφωνα Καρατζά στη σειρά του Mega, "Λαβ Σόρρυ" και αποχαιρετά τον άνθρωπο που όπως γράφει ήταν ο μπαμπάς της και "την πήρε από το χέρι για να ξεκινήσει τη δουλειά αυτή".

" Αχ! Μπαμπά _η αρχή μου και το φινάλε σου_ να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ηταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου , πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ευχαριστώ. Δε στο είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά" γράφει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο το οποίο ανήρτησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση