GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισραηλινή επιδρομή εναντίον θέσεων «της δύναμης Κουντς του Ιράν» στη Δαμασκό – Τι αναφέρουν οι Σύροι

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει πλήγματα εναντίον στόχων της ιρανικής δύναμης Κουντς στη Συρία και προειδοποίη...

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι διεξάγει πλήγματα εναντίον στόχων της ιρανικής δύναμης Κουντς στη Συρία και προειδοποίησε τις συριακές ένοπλες δυνάμεις να μην αποπειραθούν να αντεπιτεθούν εναντίον των δυνάμεων ή της επικράτειας του Ισραήλ.

«Αυτή τη στιγμή», ο ισραηλινός στρατός «επιτίθεται εναντίον στόχων της Δύναμης Κουντς του Ιράν στη συριακή επικράτεια», γνωστοποίησε το ισραηλινό επιτελείο μέσω Twitter.

Παράλληλα, το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι συστοιχίες της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν «εχθρικούς στόχους» το βράδυ της Κυριακής και ότι κατέρριψαν πολλούς από αυτούς.

Καμιά από τις δύο πηγές δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα την Κυριακή, οι συριακές αντιαεροπορικές δυνάμεις αναχαίτισαν προηγούμενη ισραηλινή επίθεση στο νότιο τμήμα της χώρας και κατέρριψαν επτά πυραύλους, σύμφωνα με συριακά κρατικά ΜΜΕ.

Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στη Δαμασκό τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, περί τη 01:15 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση, η επίθεση εξαπολύθηκε από ισραηλινά αεροσκάφη τα οποία βρίσκονταν στον εναέριο χώρο του Λιβάνου.

Ανταποκριτής του ρωσικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik μετέδωσε ότι μπόρεσε να δει τουλάχιστον τρεις πυραύλους καθώς πέταγαν στον εναέριο χώρο της Δαμασκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση