GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύποπτοι φάκελοι σε Χανιά και Σπάρτη

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές σε Σπάρτη και Χανιά λόγω ύποπτων φακέλων που εντοπίστηκαν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY,...

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές σε Σπάρτη και Χανιά λόγω ύποπτων φακέλων που εντοπίστηκαν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, ένας ύποπτος φάκελος έφτασε νωρίτερα στο τμήμα οργάνωσης και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Σπάρτης. Ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Σπάρτης, η Πυροσβεστική καθώς και το ΕΚΑΒ. Ο Διοικητής της Ασφάλειας Σπάρτης κ. Αγρανιώτης συντόνισε την επιχείρηση και σε συνεννόηση με τα κεντρικά των Αθηνών προέβη στις απαραίτητες ενέργειες. Ο χώρος του Πανεπιστημίου αποκλείστηκε για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με το flashnews, επιχείρηση ελέγχου για ραδιοβιοχημική απειλή, στήθηκε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, λόγω του ύποπτου φακέλου που είχε αποσταλεί σήμερα στην Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Υπάλληλοι της 3ης ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο έφτασαν στα Χανιά προκειμένου να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο ύποπτος φάκελος είχε από νωρίς μεταφερθεί από το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Αστυνομικό Μέγαρο. Εκεί έφτασαν οι υπάλληλοι της ΕΜΑΚ που τον παρέλαβαν και τον συσκεύασαν σε ειδικά διαμορφωμένα πακέτα το ένα εντός του άλλου μέσα σε νάυλον συσκευασίες. Στη συνέχεια η τελική συσκευασία με το πακέτο απολυμάνθηκε στην ειδική πλαστική σκηνή που είχε στηθεί στον χώρο και συσκευάστηκε εκ νέου προκειμένου να σταλεί στην Αθήνα για έλεγχο σε χημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση