GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερακαράκος για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο: Εσφαλμένος ο σχεδιασμός αντιμετώπισης - ΒΙΝΤΕΟ

Για ''εσφαλμένο σχεδιασμό'' από πλευράς της ελληνικής αστυνομίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας...

Για ''εσφαλμένο σχεδιασμό'' από πλευράς της ελληνικής αστυνομίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Υπήρχαν εντεταλμένες ομάδες ανθρώπων που ήθελαν να τελειώσει αυτό το συλλαλητήριο. Η ελληνική αστυνομία πράττει με διαταγές, δεν μπορεί να μπει κανείς στη Βουλή. Μπορείτε να σκεφτείτε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν είχαν κάνει πίσω οι αστυνομικοί και τους είχαν αφήσει να μπουν στη Βουλή», δήλωσε ο κ. Γερακαράκος τονίζοντας ότι «οι επιθέσεις ήταν σφοδρές γι ' αυτό είχαμε τόσους τραυματίες. Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός που είχε γίνει είναι εσφαλμένος εκ του αποτελέσματος. Τις εντολές τις δίνει το κέντρο επιχειρήσεων».

«Απ' ότι φάνηκε, μέσα από τον όγκο των διαδηλωτών προήλθαν αυτές οι ομάδες. Πρέπει να μάθουμε από που προέρχονται αυτοί οι αλήτες. Η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να δίνει αριθμούς. Η δουλειά της αστυνομίας είναι να είναι προστατευμένος ο κόσμος», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση