GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη - Νεκρή μέσα σε πισίνα βρέθηκε μελλόνυμφη - ΦΩΤΟ

Η Νάταλι Μόρις ζούσε τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Μαζί με τον αγαπημένο της περνούσαν ένα ειδυλλιακό δεκαήμερο στο Μπ...

Η Νάταλι Μόρις ζούσε τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Μαζί με τον αγαπημένο της περνούσαν ένα ειδυλλιακό δεκαήμερο στο Μπαλί όπου ο Άντριου Σάμουελ της πρότεινε να τον παντρευτεί και μαζί έκαναν όνειρα για το μέλλον τους.

Ωστόσο, το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν ο 30χρονος βρήκε την αρραβωνιαστικιά του να πλέει μπρούμυτα στην πισίνα της ιδιωτικής βίλας που νοίκιαζαν στον εξωτικό τους προορισμό.

Όπως κατέθεσε στις Αρχές, είχαν πιει, αλλά όχι υπερβολικά κι εκείνος πήγε για ύπνο, αφήνοντας μόνη της την 29χρονη για να κάνει ένα τσιγάρο. Δίπλα στην πισίνα βρέθηκε πράγματι ένα μισοκαμένο τσιγάρο, ενώ ο ιατροδικαστής που την εξέτασε εικάζει ότι η κοπέλα σηκώθηκε από τη σεζ λονγκ που καθόταν και περπάτησε κατά μήκος της πισίνας καπνίζοντας όταν άρχισε να χορεύει.

Γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στην πισίνα χτυπώντας το κεφάλι της στα τοιχώματα και να πεθάνει. Στο αριστερό μέρος του κρανίου της βρέθηκε πράγματι ένα χτύπημα το οποίο ενδεχομένως την άφησε αναίσθητη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει και να πνιγεί.

Ο αρραβωνιαστικός της τη βρήκε νεκρή στις 5 το ξημέρωμα όταν ξύπνησε και είδε κενό το κρεβάτι δίπλα του. Μόλις την εντόπισε μέσα στο νερό την τράβηξε έξω και της έκανε τεχνητή αναπνοή αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Στο αίμα της βρέθηκε αλκοόλ οριακά πάνω από το επιτρεπτό όριο, ενώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι η πισίνα ήταν αρκετά ρηχή και δεν θα ήταν δύσκολο να σταθεί όρθια αν δεν είχε αναισθητοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση