GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Πέιν, έρχεται άμεσα στην Αθήνα - ΦΩΤΟ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά πλέον ο Άντριαν Πέιν που ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο τριφύλλι! Σύμφωνα με...

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά πλέον ο Άντριαν Πέιν που ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο τριφύλλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο άλλοτε NBAer υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο και πλέον φτιάχνει βαλίτσες για να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Ελλάδα και να αρχίσει το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο πρώτος προγραμματισμός θέλει τον 28χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ-σέντερ να φτάνει στη χώρα μας αύριο το βράδυ (14/1) και να κάνει... αγώνα δρόμου για το Κάουνας (18/1).

Πάντως, εντός της ημέρας το deal αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή, καθώς θα έρθει και η σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της πράσινης ΚΑΕ, ενώ θα γίνει γνωστή και η ακριβής ώρα της άφιξης του παίκτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση