GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καϊλή σε Θεοχαρόπουλο: Να παραδώσεις άμεσα την έδρα

"Mοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό" αναφ...

"Mοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό" αναφέρει σε ανάρτησή της Εύας Καϊλή για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.
Δείτε την ανάρτηση:
Προς Θανάση Θεοχαρόπουλο:
Είναι χρήσιμο να θυμηθούμε ότι το ΠΑΣΟΚ σε δέχτηκε σαν πολιτικό με αρχές, συστρατεύτηκες με τη ΔΗΣΥ και τιμήθηκες με τη θέση του διορισμένου βουλευτή Επικρατείας.
Mοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό.
Η εργαλειοποίηση της έδρας που σου δόθηκε καλή τη πίστη για ένα θέμα που βλάπτει το Εθνικό συμφέρον, θυμίζει μία πρακτική που κατήγγειλες στο πρόσωπο του κ.Κουβέλη.
Η στάση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας για τις Πρέσπες έχει εκφραστεί από την πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά, δεν είναι ηθικό λοιπόν, να διευκολύνεις την κύρωση της Συμφωνίας παραμένοντας βουλευτής χωρίς να έχεις εκλεγεί με σταυρό από τους πολίτες.
Ελπίζω να παραδώσεις άμεσα την έδρα πίσω στην Δημοκρατική Παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση