GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυροειδάκος: Έτσι έγινε η καταδίωξη των απαγωγέων από τον συνάδελφό μου - ΒΙΝΤΕΟ

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα γεγονότα το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά, κατά τα οποία σκοτώθηκε 36χρονος Ρομ...

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα γεγονότα το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά, κατά τα οποία σκοτώθηκε 36χρονος Ρομά από σφαίρα αστυνομικού, λίγο μετά την αρπαγή 82χρονης και κατά την διάρκεια συμπλοκής, εξηγεί στον ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής Ευστράτιος Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, « ο συνάδελφός μου ήταν εκτός υπηρεσίας, στο αυτοκίνητό του είχε και το 5χρονο παιδάκι του καθώς γύριζαν από μία δραστηριότητα του παιδιού. Ήταν γείτονας, ήξερε την γυναίκα αυτή. Είδε να την αρπάζουν κάποιοι Ρομά και να τη βάζουν σε κάποιο αυτοκίνητο, πήρε τηλέφωνο τον εγγονό της και ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων και άρχισε να τους καταδιώκει».

Όπως τονίζει ο κ. Μαυροειδάκος σύμφωνα με την κατάθεση του συναδέλφου του, «όταν τους έκλεισε με το αυτοκίνητο, δήλωσε την ιδιότητά του και τους ζήτησε να αφήσουν τη γυναίκα, κάποιος από τους Ρομά προσπάθησε να τραβήξει όπλο. Εκείνη τη στιγμή πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκινήτου για να το ακινητοποιήσει».

«Υπάρχει εμπιστοσύνη στις Αρχές και περιμένουμε να φανεί η αλήθεια», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση