GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε την... γκέλα της χρονιάς - Ξέχασε σε εστιατόριο τη μεταγραφική λίστα

Μία… γκέλα που δύσκολα θα ξεχάσει έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι. Συγκεκριμένα, πήγε σε εστιατόριο ...

Μία… γκέλα που δύσκολα θα ξεχάσει έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι.

Συγκεκριμένα, πήγε σε εστιατόριο για φαγητό και ξέχασε στο τραπέζι τη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Τορίνο.

Με αυτό που έκανε, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης γνωρίζει πλέον ποιοι παίκτες ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει επίσημη κρούση από την ομάδα.

Σύμφωνα με το χαρτί, οι στόχοι είναι ο μέσος της Ρόμα, Νικολό Ζανιόλο, ο μέσος της Μπρέσια, Σάντρο Τονάλι, ο αμυντικός της Τζένοα, Κριστιάν Ρομέρο, o άσος της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα και ο μέσος της Σάλτσμπουργκ, Ντομινίκ Σομποσλάι.

Παράλληλα, το όνομα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του Μίραλεμ Πιάνιτς. Επομένως, δεν αποκλείεται να τον θέλει ως αντικαταστάτη του Βόσνιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση