GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο γιος μου θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα» δηλώνει ο πατέρας του Νεϊμάρ

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο ξεκάθαρο δεν είναι, με τη «Mundo Deportivo» να αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του παίκτη...

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο ξεκάθαρο δεν είναι, με τη «Mundo Deportivo» να αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του παίκτη τηλεφώνησε πέντε φορές στη Μπαρτσελόνα, παρακαλώντας να επιστρέψει ο γιος τους στους «μπλαουγκράνα»!

Από την ισπανική εφημερίδα «διαβεβαιώνουν» ότι ο πατέρας του διεθνή Βραζιλιάνου άσου τηλεφώνησε στον ίδιο τον Μπαρτομέου, όπως και σε άλλα στελέχη της διοίκησης, λέγοντάς ότι ο Νεϊμάρ έχει μετανιώσει που έφυγε από το «Καμπ Νου» και θα ήθελε να επιστρέψει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως, οι «μπλαουγκράνα» εξήγησαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θα πρέπει να μειώσουν τις οικονομικές του απαιτήσεις οι νταμπλούχοι Γαλλίας για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση