GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσίκης: Φεύγουμε - Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Κατσίκη ήρθε η πρώτη απάντηση του κυβερνητικού εταίρου στη χθεσινοβραδι...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Κατσίκη ήρθε η πρώτη απάντηση του κυβερνητικού εταίρου στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, δείχνοντας τον δρόμο της άρσης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ο Πάνος Καμμένος το έχει πει, φεύγουμε. Αυτό τι σημαίνει;Παύουμε να είμαστε ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει πλειοψηφία, δεν δίνουμε εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Κατσίκης μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής εμμένοντας στη σκληρή στάση που έχει κρατήσει εξ αρχής.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ έστειλε επί της ουσίας μήνυμα και στους αντιφρονούντες βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ οι οποίοι μετέχουν στην κυβέρνηση πως ο κ. Καμμένος τους έκανε Υπουργούς και επομένως θα πρέπει να αφήσουν την υπουργική καρέκλα αν λάβουν τέτοια εντολή.Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπάρχουν Υπουργοί με τους οποίους δεν έχει επικοινωνήσει για να γνωρίζει τι θα πράξουν.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση