GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο κομμωτής Κάρολος Καμπελόπουλος - Ποιες διάσημες πέρασαν από τα χέρια του

Σε ηλικία 86 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλευόταν αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα, ...

Σε ηλικία 86 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλευόταν αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα, ο διάσημος κομμωτής και εικαστικός Κάρολος Καμπελόπουλος.

Το «Μοναστήρι του Καρόλου», ένας ιδιαίτερος χώρος τέχνης και εστίασης που είχε δημιουργήσει στην οδό Νταλιάνη στα Χανιά, έγινε θρύλος.

Επίσης ήταν κομμωτής προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τα χέρια του «πέρασαν» μεταξύ άλλων η Μαρία Κάλλας, η Σοφία Λόρεν, ο Μάρλον Μπράντο, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κατρίν Ντενέβ, η Τζουλιέτα Μασίνα, ο Βισκόντι και η Μελίνα Μερκούρη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον εκλιπόντα θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 13:00 από τον Άγιο Νικόλαο Σπλάντζιας, με τη σορό του να βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12.00 το μεσημέρι. Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση