GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε τη ζήλια σε άλλα επίπεδα: Έγινε... Τζέιμς Μποντ για να παρακολουθήσει τη γυναίκα του - ΦΩΤΟ

Το σαράκι της ζήλιας τον έτρωγε. Όταν η γυναίκα του επί 15 χρόνια τον εγκατέλειψε φεύγοντας από το σπίτι, οι υποψίες ότι υπήρχε άλ...

Το σαράκι της ζήλιας τον έτρωγε. Όταν η γυναίκα του επί 15 χρόνια τον εγκατέλειψε φεύγοντας από το σπίτι, οι υποψίες ότι υπήρχε άλλος άνδρας τον βασάνιζαν, τόσο ώστε να αγοράσει συσκευή εντοπισμού και να παρακολουθεί κάθε κίνησή της.

Τοποθέτησε τη συσκευή στο αυτοκίνητο της συζύγου του και έτσι έβλεπε όλες τις διαδρομές που έκανε εκείνη επί δύο μήνες, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, πήγαινε έξω από το σπίτι της και παρακολουθούσε τις κινήσεις της ή την ακολουθούσε όπου πήγαινε. Ακόμη τη βομβάρδιζε με κλήσεις και σχόλια στα social media.

Ωστόσο, έκανε ένα καθοριστικό λάθος που τον πρόδωσε κι έτσι τον έφερε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Αγόρασε τη συσκευή GPS από τον κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του στην οποία πήγε η αναφορά κίνησης και εξόδων.

Ο 46χρονος από τη Βόρεια Ουαλία δήλωσε ένοχος για καταδίωξη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών. Επίσης, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και απαγορεύεται επί δύο χρόνια να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση