GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ νέο κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα...

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα σήμερα, φέρνοντας βροχές, καταιγίδες, αλλά και νέες χιονοπτώσεις. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ: ...

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα σήμερα, φέρνοντας βροχές, καταιγίδες, αλλά και νέες χιονοπτώσεις.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τη νύχτα στη Θράκη. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά- ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μ.).
Άνεμοι: Δυτικοί- νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -7 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά- ημιορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μ.).
Άνεμοι: Νότιοι- νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Βαθμιαία στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5-7 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις, βαθμιαία τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, κατά τόπους ισχυρές στα νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Θεσσαλίας, κατά τόπους πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Από το μεσημέρι 6-8 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, με ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Το απόγευμα και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: Δυτικοί- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι- νοτιοδυτικοί 6-8 μποφόρ και στις Κυκλάδες από το απόγευμα τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Στα Δωδεκάνησα δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ στρεφόμενοι σε νότιους- νοτιοδυτικούς 6 και το βράδυ 7-8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι- νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, βαθμιαία 7-8 και από το μεσημέρι 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ αργότερα πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι- νοτιοδυτικοί 7-8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά- ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μ.) που τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση