GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοσηρή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από τη γιαγιά του, καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού

Η συζήτηση αγωγών διαζυγίου ενός ζευγαριού στη Ρόδο, περιελάμβανε και μία περίεργη- όπως σημειώνει ο τοπικός τύπος- καταγγελία. Η ...

Η συζήτηση αγωγών διαζυγίου ενός ζευγαριού στη Ρόδο, περιελάμβανε και μία περίεργη- όπως σημειώνει ο τοπικός τύπος- καταγγελία. Η σύζυγος κατήγγειλε ότι η μητέρα του άνδρα της, ασελγούσε στο παιδί τους.

Από την πλευρά του ο σύζυγος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της συζύγου, υποστηρίζοντας ότι πάσχει από ψυχική νόσο,. Για τον λόγο αυτό, πρόσθεσε, έχει κλονιστεί η σχέση τους με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη λύση του γάμου.

Η καταγγελλόμενη γιαγιά, ηλικίας 80 ετών, που είχε ξανακατηγορηθεί από τη μητέρα για αυτήν την πράξη ,έχει αφεθεί, ελεύθερη χωρίς όρους, μετά την απολογία της για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση, που απασχολεί την δικαιοσύνη από τον Ιανουάριο του 2012 και μάλιστα είχε τεθεί στο αρχείο με διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Τον Ιανουάριο του 2012 συγκεκριμένα, η μητέρα του, τρεισήμισι ετών τότε, αγοριού κατήγγειλε ότι το παιδί της είχε αποπλανηθεί από άγνωστο πρόσωπο.

Είχε ισχυριστεί συγκεκριμένα ότι το παιδί τής είχε εκμυστηρευθεί ότι κάποια είχε ασελγήσει σε βάρος του και το είχε υποχρεώσει σε ασελγείς πράξεις.

Η έρευνα είχε τεθεί στο αρχείο μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αφού ελήφθησαν καταθέσεις και υποβλήθηκε το παιδί σε ιατροδικαστική έκθεση, που δεν επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα.

Φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είχε προκύψει μάλιστα ότι η μητέρα του παιδιού αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στην πορεία της προκαταρκτικής είχε ζητήσει να μην συνεχιστεί η έρευνα.

Η μητέρα, έξι έτη μετά, φέρεται να συγκεκριμενοποίησε τις αόριστες αρχικές καταγγελίες της, στο πρόσωπο της πεθεράς της, αναφερόμενη πιο συγκεκριμένα σε άλλα περιστατικά κακοποίησής του, που όπως υποστηρίζει, της είχε περιγράψει.

Το ίδιο το παιδί, δε, φέρεται να έχει “ενοχοποιήσει” τη γιαγιά του εξεταζόμενο κι από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες.

Οι πραγματογνώμονες, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν κατέληξαν σε σαφές συμπέρασμα περί κακοποίησής του ή μη.

ΠΗΓΗ: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση