GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλντερ Λόπες ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, είναι πλέον και επίσημο. Ο 30χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ Έλντερ Λόπες ανανέωσε τη συνεργασία τ...

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, είναι πλέον και επίσημο. Ο 30χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ Έλντερ Λόπες ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ως και το 2022!
Μπορεί το τυπικό σκέλος της ανανέωσης να είχε καθυστερήσει λίγο λόγω κάποιων διαδικαστικών ζητημάτων, ωστόσο πλέον επισφραγίστηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.
Ο Έλντερ Λόπες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 από τη Λας Πάλμας και ήταν από τα βασικά στελέχη της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδας, της πρόκρισης στους 32 του UEFA Europa League, αλλά και της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League.
Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά 39 εμφανίσεις με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και δύο γκολ».
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση