GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ροζ" ιστορίες στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος αρχιφύλακας Kandou Worley και η 33χρονη Stephanie Gallardo αποσπάσθηκαν μαζί στο τμήμα Στρατηγικής Ανταπόκρ...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος αρχιφύλακας Kandou Worley και η 33χρονη Stephanie Gallardo αποσπάσθηκαν μαζί στο τμήμα Στρατηγικής Ανταπόκρισης του NYPD.
Η στενή τους συνεργασία εξελίχθηκε σε παράνομο δεσμό, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του NYPD που επικαλείται η εφημερίδα, New York Post.
Ωστόσο ο έρωτάς τους δεν έμελλε να παραμείνει πολύ καιρό κρυφός. Η Tyeis Coppin, συνδικαλίστρια αστυνομικός και φιλενάδα του Worley βρήκε ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο κινητό του αγαπημένου της, με τον οποίο συζούσε. Μία από αυτές έδειχνε τους παράνομους εραστές γυμνούς και βρεγμένους στο ντους, ενώ σε άλλες το ζευγάρι πόζαρε ανταλλάζοντας φιλιά γεμάτα τρυφερότητα.
Εξοργισμένη, η Coppin πόσταρε τις ενοχοποιητικές φωτογραφίες στον λογαριασμό Instagram του φίλου της, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «mike_lowry_78», παραπέμποντας - κατά ειρωνεία της τύχης - στον άτακτο αστυνομικό ήρωα που υποδύεται ο Will Smith στην ταινία Bad Boys. Το σκεπτικό πίσω από αυτήν την εκδικητική κίνηση ήταν ότι οι followers του λογαριασμού περιλάμβαναν όχι μόνο δεκάδες συναδέλφους του παράνομου ζεύγους, αλλά ενδεχομένως και τον σύζυγο της «πέτρας του σκανδάλου».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, συνολικά εννέα όπλα κατασχέθηκαν από τους τέσσερις αστυνομικούς αφού οι αρμόδιοι έκριναν ότι «υπήρχε πιθανότητα άσκησης βίας λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης και του στρες που προκλήθηκε από μια οικογενειακή κρίση».
Και οι τέσσερις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για λίγες μέρες, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους με πιο καθαρό μυαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση