GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση από την Ελισάβετ για το Brexit

Έκκληση στη Βρετανία να αναζητήσει κοινό έδαφος και να αντιληφθεί την «μεγάλη εικόνα» απηύθυνε η Βασίλισσα Ελισάβετ σε μήνυμά της προς το...

Έκκληση στη Βρετανία να αναζητήσει κοινό έδαφος και να αντιληφθεί την «μεγάλη εικόνα» απηύθυνε η Βασίλισσα Ελισάβετ σε μήνυμά της προς τον πολιτικό κόσμο να επιλύσει την κρίση του Brexit που έχει σοκάρει τους επενδυτές και τους συμμάχους, όπως μεταδίδει το Reuters.
"Καθώς κοιτάζουμε για νέες απαντήσεις στη σύγχρονη εποχή, προσωπικά προτιμώ τις δοκιμασμένες συνταγές, όπως το να μιλάμε καλά ο ένας για τον άλλον και να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις· να ενωθούμε για να αναζητήσουμε το κοινό έδαφος· και ποτέ να μην χάνουμε την μεγαλύτερη εικόνα», δήλωσε η βασίλισσα.
Ως αρχηγός του κράτους, η βασίλισσα παραμένει ουδέτερη για την πολιτική στο κοινό και δεν είναι σε θέση να ψηφίσει πριν από το δημοψήφισμα του 2014 για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, έκανε μια ευγενικά δημιουργημένη έκκληση προς τους Σκωτσέζους να σκεφτούν προσεκτικά το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση