GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός σε σχολείο του Αγρινίου: Πατέρας κατήγγειλε περιστατικό bullying στον γιο του και μηνύει τον διευθυντή

Περιστατικό εκφοβισμού σε Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου, έγινε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε βάρος οκτάχρονου μαθητή...

Περιστατικό εκφοβισμού σε Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου, έγινε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε βάρος οκτάχρονου μαθητή, σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία που έκανε ο πατέρας του.

Τα περιστατικά που καταγγέλλονται, διαδραματίστηκαν στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, όταν σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του πατέρα, μαθητής μεγαλύτερος σε ηλικία από τον γιο του, του επιτέθηκε και τον χτύπησε.

Την πρώτη φορά μάλιστα, αν και έγινε καταγγελία, δεν λήφθηκε κανένα μέτρο κι έτσι υπήρξε επανάληψη την επομένη.

Ο πατέρας του οκτάχρονου έχει απευθυνθεί στη Διεύθυνση του σχολείου και σε όλα τα κλιμάκια της Πρωτοβάθμιας, σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας και Περιφέρειας.

Παράλληλα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας ανηλίκων και όπως δηλώνει στο agriniopressο πατέρας του μαθητή, ο εισαγγελικός λειτουργός κάλεσε στο γραφείο του τον Διευθυντή και τους γονείς του μαθητή που φέρεται να ασκεί bullying.

«Το θέμα δεν έπρεπε να φτάσει μέχρι τη δικαιοσύνη. Είμαι της άποψης πως αυτά τα ζητήματα πρέπει να λύνονται ενδοσχολικά, Δυστυχώς όμως δεν βλέπω καμιά διάθεση και ανταπόκριση από την Διεύθυνση του σχολείου.

Πρόκειται για επαναλαμβανόμενα περιστατικά, που έπρεπε να προληφθούν», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του οκτάχρονου.

Για το θέμα πάντως, έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που σύμφωνα με πληροφορίες με προσωπικό επισκέφθηκε το σχολείο για την εξεύρεση λύσης και εκτόνωσης της κατάστασης.

Για αρκετά πάντως από τα λεγόμενα του πατέρα του φερόμενου θύματος της επίθεσης, διατηρούνται σοβαρές επιφυλάξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Διευθυντής του σχολείου έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του γονέα, «εξαιτίας της επιθετικής του συμπεριφοράς», ενώ και ο πατέρας μιλώντας στο agriniopress, δηλώνει πως θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του Διευθυντή.

Έτσι, η υπόθεση παίρνει και την δικαστική οδό.

Οι καταγγελίες του πατέρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση