GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αποκαλύψεις Τσιτσιπά για τους… Έλληνες celebrities - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το πως πέρασαν οι ώρες μετά την πρόκριση επί του Φέντερερ και πως το διαχειρίστηκε Προφανώς και όλα άλλα...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το πως πέρασαν οι ώρες μετά την πρόκριση επί του Φέντερερ και πως το διαχειρίστηκε
Προφανώς και όλα άλλαξαν από την στιγμή που απέκλεισε κοτζάμ Φέντερερ. Και ήταν μία από τις ερωτήσεις μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open. Πως διαχειρίστηκε δηλαδή την συγκεκριμένη επιτυχία πριν το ματς με τον Μπαουτίστα Αγκούτ.
«Ήταν μία δύσκολη διαδικασία να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ. Ήταν πολύ δύσκολο όμως χθες το βράδυ κοιμήθηκα καλά. Δέχθηκα τόσα πολλά μηνύματα από Έλληνες celebrities που ούτε καν ήξερα ότι παρακολουθούσαν τένις. Δεν έχω απαντήσει ακόμα είναι πάρα πολλά τα μηνύματα, αλλά νιώθω ωραία που νοιάζονται», είπε για εκείνες τις ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ποιοι celebrities του έστειλαν, ο Τσιτσιπάς απάντησε «Είμαι σίγουρος ότι δεν τους ξέρετε. Είναι Έλληνες...»
Δείτε το βίντεο: (στο 3:50 η απάντηση Τσιτσιπά)

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση