GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανάσταση στο Champions League αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Repubblica, για την τετραετία 2024-27. Αγώνες στο Σαββατοκύριακο, ...

Επανάσταση στο Champions League αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Repubblica, για την τετραετία 2024-27.

Αγώνες στο Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον από την φάση νοκ-άουτ ή τα προημιτελικά, με αγώνες πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αλλά πάνω απ' όλα, η υπόθεση της διανομής...προσκλήσεων, δεν θα συνδέεται τόσο με τα αποτελέσματα όσο με την Ιστορία του συλλόγου αλλά και «ειδικό βάρος» της πόλης.

Όπως εξηγεί η Repubblica, θα δίνεται ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στις ομάδες αλλά και στις πόλεις στις οποίες θα γίνονται τα παιχνίδια. Στόχος η βελτίωση του προϊόντος όχι μόνο για τους φιλάθλους, αλλά και από την εμπορική-τηλεοπτική σκοπιά, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών σε μεμονωμένες χώρες και επίσης στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ιδέες που πάντως συγκρούονται, όχι μόνο με αυτές άλλων συλλόγων, αλλά και με τους κύριους θεσμούς.

Πάντως δεν είναι μυστικό, ότι έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για ένα νέο Champions League από το 2024. Όχι όμως στην κατεύθυνση μορφής του ΝΒΑ, αλλά σε μια εξέλιξη του σημερινού UC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση