GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην προεδρική σουίτα του Divani Apollon Palace & Thalasso η Μέρκελ.

Στην προεδρική σουίτα του Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη έμεινε κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Ελ...

Στην προεδρική σουίτα του Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη έμεινε κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα η Άνγκελα Μέρκελ.
Η Γερμανίδα καγκελάριος έφτασε χθες στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα -έπειτα από το δείπνο της με τον Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά-, στο πολυτελές ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, από το οποίο αναχώρησε μετά τις 9 σήμερα στο πρωί.
Την Α. Μέρκελ υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο ο Σπύρος Διβάνης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ξενοδοχείων Διβάνη, με τον οποίο η καγκελάριος είχε μια σύντομη συνομιλία.

Χαιρετισμός κου Σ. Διβάνη με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ στο Divani Apollon Palace & Thalasso
Λόγω του βεβαρημένου προγράμματός της, η Α. Μέρκελ δεν είχε χρόνο να ξεναγηθεί στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ωστόσο λίγο πριν από την αναχώρησή της υπέγραψε στο βιβλίο των προσκεκλημένων της μονάδας και εκδήλωσε τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η σουίτα του 7ου ορόφου που επέλεξε η Γερμανίδα καγκελάριος για τη διαμονή της έχει κόστος 5.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ διαθέτει απρόσκοπτη θέα στον Σαρωνικό κόλπο και ευρύχωρη Master κρεβατοκάμαρα με μπάνιο, προσεγμένη ντουλάπα-βεστιάριο, τραπεζαρία για 8 άτομα, ένα άκρως πολυτελές καθιστικό και ένα WC για τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση