GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2019 - Η κλήρωση των ημιτελικών

Σε live streaming η ΕΡΤ θα μεταδώσει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00, την κλήρωση των Ημιτελικών του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού...

Σε live streaming η ΕΡΤ θα μεταδώσει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00, την κλήρωση των Ημιτελικών του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού EUROVISION 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ.
Στην κλήρωση, με την οποία ανοίγει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης, παρόντες θα είναι ο δήμαρχος της πόλης Ron Huldai, ο αντιδήμαρχος της Λισαβώνας Duare Cordeiro, ο Jon Ola Sand, ανώτατο στέλεχος της Eurovision και ο γενικός διευθυντής της Δημόσιας Ισραηλινής Ραδιοτηλεόρασης (KAN) Eldad Koblenz.
Και εφέτος η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την παραδοσιακή τελετή παράδοσης-παραλαβής από την περυσινή διοργανώτρια πόλη τη Λισσαβώνα στη φετινή το Τελ Αβίβ.
Ο Assi Azar και η Loucy Ayoub, δύο από τους τέσσερις συνολικά παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης, θα είναι οι οικοδεσπότες στην τελετή και την κλήρωση, η οποία θα μeταδοθεί από το microsite https://eurovision.ert.gr/live/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση