GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: Τα κορίτσια έπαιρναν διάφορες τέτοιες ουσίες στο παιχνίδι

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Άννα Τσακουρίδου αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και τις σχ...

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Άννα Τσακουρίδου αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και τις σχέσεις που έχει με τα υπόλοιπα κορίτσια.

“Περνάω καλά, ουσιαστικά ασχολούμαι με τις δουλειές που έκανα και πριν από το παιχνίδι, δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μου. Περιμένω να δω τι θα κάνω και σχετικά με το μόντελινγκ. Σίγουρα θα μου άρεσε να είναι η Έλενα Χριστοπούλου η booker μου, περίμενα ότι μετά το παιχνίδι κάποια κοπέλα θα την πάρει να την μανατζάρει, τελικά δεν έγινε. Επέλεξε την Εβελίνα, οπότε εύχομαι καλή επιτυχία” είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του GNTM, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Σχετικά με τις κόντρες που επικράτησαν μέσα στο παιχνίδι αλλά και τις καυστικές δηλώσεις των κοριτσιών μπροστά στις κάμερες για τις συμπαίκτριες της σχολίασε: “Σίγουρα οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν πράγματα τα οποία έβλεπαν να συμβαίνουν μπροστά στις κάμερες, δεν θα έβαζαν έτσι φιτιλιές. Την δουλειά τους έκαναν, έπρεπε να ρωτήσουν συγκεκριμένα πράγματα. Για μένα έπαιζε ρόλο το πώς θα απαντήσει η κάθε μια…Δεν ήταν μόνο τα κορίτσια από την τριάδα της φωτιάς που δεν είχα καλή σχέση. Με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλούσα, ούτε τώρα μιλάω. Η νίκη της Ειρήνης ήταν απόλυτα δίκαιη, για μένα από τη στιγμή που είδαμε και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών ήταν ξεκάθαρο το ποια θα έπρεπε να είναι η νικήτρια”.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Μέγκι Ντρίο η οποία ανέφερε ότι εάν θα έπρεπε να δώσει καθαρτικό σε κάποια από τις πρώην συμπαίκτριες της θα επέλεγε να το δώσει σε εκείνη, η Άννα Τσακουρίδου είπε: “Αχ, να είσαι καλά Μέγκι μου. Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια έπαιρναν αρκετά τέτοια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, διάφορες τέτοιες ουσίες. Δεν ξέρω γιατί είπε ότι θα έδινε σε μένα καθαρτικό. Γενικά έπαιρναν κάτι τσάγια περίεργα, δεν ξέρω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση