GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην παίκτρια του GNTM έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης

Ρατσιστική επίθεση μέσω Instagram δέχτηκε πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model. “Ήρθατε όλοι στην Ελλάδα και γίνατε κάτι...”...

Ρατσιστική επίθεση μέσω Instagram δέχτηκε πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model.

“Ήρθατε όλοι στην Ελλάδα και γίνατε κάτι...” της έγραψε κάποιος στο inbox μαζί με μία φωτογραφία στην οποία η Χριστιάννα Σκούρα ποζάρει με την κορδέλα της Μις Αλβανία.

Η πρώην παίκτρια του GNTM δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή της αλλά ούτε και το γεγονός ότι είχε κατακτήσει στο παρελθόν τον συγκεκριμένο τίτλο ομορφιάς.

Η Χριστιάννα Σκούρα δημοσίευσε το ρατσιστικό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram γράφοντας: “Ντροπή, το λιγότερο”.

“Η αλήθεια είναι πως ούτε το ονοματεπώνυμό μου ούτε και το παρουσιαστικό μου προδίδουν την καταγωγή μου, παρ’όλα αυτά δεν διανοήθηκα ποτέ να αποκρύψω τον τόπο από τον οποίο κατάγομαι. Θύμα ρατσισμού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να γίνει ποτέ, καθώς πιστεύω ότι έχω δυνατό χαρακτήρα και δύσκολα θα με επηρεάσει το αρνητικό σχόλιο οποιουδήποτε ενστερνίζεται ρατσιστικές απόψεις”, είχε πει η πρώην παίκτρια του GNTM σε παλαιότερη συνέντευξη αναφέροντας ότι αγαπάει πολύ τόσο την Αλβανία όσο και την Ελλάδα και δεν τις ξεχωρίζει.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση