GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ με τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία συντρόφου παίκτριας του GNTM - ΒΙΝΤΕΟ

Μία τραγική ιστορία έχει ζήσει η Αγάπη Τουρατζίδου, η οποία συμμετείχε στο «Greece’s Next Top Model». To 2014, ο σύντροφός της δολ...

Μία τραγική ιστορία έχει ζήσει η Αγάπη Τουρατζίδου, η οποία συμμετείχε στο «Greece’s Next Top Model». To 2014, ο σύντροφός της δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της αδελφή της, στα 27 του χρόνια. Σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, αναβίωσε το φονικό που συγκλόνισε τότε το Μενίδι και την Καλλιθέα.

Η σχέση της 17χρονης τότε Αγάπης με τον Στάθη Σιργιανίδη ξεκίνησε το 2011 και οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα με την αδελφή του μοντέλου, Αλεξάνδρα, η οποία τότε είχε σχέση με τον Γιάννη Ζειτινϊδη. Μάλιστα, είχε αποκτήσει κι ένα παιδί μαζί του.

Τον Οκτώβριο του 2014, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να εγκαταλείψει το Γιάννη, παίρνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη τους, καθώς η εμπλοκή του με ναρκωτικές ουσίες δεν την έβρισκε σύμφωνη. Εκείνος αρνούνταν να το αποδεχτεί και την ενοχλούσε συνεχώς. Ο 27χρονος Στάθης, θέλοντας να βοηθήσει την αδερφή της αγαπημένης του, πήγε να συναντήσει τον Γιάννη για να του πει να σταματήσει να σταματήσει να ενοχλεί την οικογένεια και τότε εκείνος τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

H μητέρα του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ για το τραγικό τέλος που είχε το παιδί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση