GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συγγνώμη του πρίγκιπα Φίλιππου στο θύμα τροχαίου

Τη βαθιά θλίψη του εξέφρασε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β', για τον τραυματισμό μιας γυναίκας στη διάρκεια ...

Τη βαθιά θλίψη του εξέφρασε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β', για τον τραυματισμό μιας γυναίκας στη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος που ο ίδιος προκάλεσε πριν από δέκα ημέρες..
Η Sunday Mirror δημοσίευσε ένα αντίγραφο της επιστολής που έγραψε και απέστειλε ο Φίλιππος στην Έμα Φιαρουέδερ, επιβάτιδα του Kia με το οποίο συγκρούστηκε ο πρίγκιπας με το Land Rover του.
«Θα ήθελα να ξέρετε πόσο λυπάμαι για τον ρόλο μου στο ατύχημα... Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν είδα το αυτοκίνητο να έρχεται και αισθάνομαι συντετριμμένος για τις συνέπειες», αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφει ο 97χρονος πρίγκιπας με στυλογράφο με μπλε μελάνι.
Ο πρίγκιπας δεν έπαθε το παραμικρό. Η οδηγός του Kia είχε αμυχές στο γόνατο, ενώ η επιβάτιδα, η Έμα Φιαρουέδερ, έσπασε τον καρπό της ενώ το βρέφος του 1 έτους στο πίσω κάθισμα δεν τραυματίστηκε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση