GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ξεχνάμε! Hafez Al Assad: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας "Ας μην αφήσουμε ποτέ να...

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας
"Ας μην αφήσουμε ποτέ να...
σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας..."

Όταν έχεις κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη στην παγκόσμια ιστορία (500.000 μισθοφόρους από 85 χώρες του πλανήτη, 200 δισεκατομμύρια δολάρια η επίσημη χρηματοδότηση από τη "διεθνή κοινότητα", 2.000 τανκ, πλούσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μισθοδοσία μισθοφόρων -συμπεριλαμβανομένων των "εξεγερμένων" φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" και των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών) με 3.500 δολάρια το μήνα (εκεί αναζητήστε πως ορισμένοι "πρόσφυγες" μετά το 2015 στην Ελλάδα -αυτοί που σήκωναν και σηκώνουν τη σημαία των Γάλλων αποικιοκρατών με τα 3 κόκκινα αστέρια, που δηλώνει την τριχοτόμηση της Συριακής Πατρίδας- διαθέτουν καλό "κομπόδεμα")... πως και γιατί σήμερα "αναλυτές", "δημοσιολογούντες", "πανεπιστημιακοί", απόστρατοι "αναλυτές" κι όλοι όσοι έχουν μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ μιλούν αδιάκοπα κι υποστηρίζουν εισβολή-επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Συρίας;
Η Τουρκία ούτε που θα τολμούσε να εισβάλει στη Συρία... ενός λαού-στρατού που 8 χρόνια έβγαλε πέρα νικηφόρα τη μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών κι όταν θα πρέπει η αδύναμη Τουρκία να βρεθεί απ΄πεναντι στον Αραβικό στρατό της Συρίας, αλλά και τον άξονα της Αντίστασης με τους Μαχητές της Ανίκητης κι ηρωικής Χεζμπολάχ!
Απέναντι στην Ελλάδα ούτε που θα τολμούσε το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν να κάνει όσα κάνει σήμερα, αν οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων 9 χρόνων δεν είχαν κλείσει την ελληνική πρεσβεία στη Δαμασκό, αν δεν είχαν διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, αν δεν είχαν απελάσει ως "ανεπιθύμητο πρόσωπο και μέχρι αποκατάστασης της δημοκρατίας στη Συρία" την πρέσβειρα στην Αθήνα, αν οι τρεις υπουργοί εξωτερικών της Ελλάδας (Αβραμόπουλος, Βενιζέλος και κυρίως ο Κοτζιάς με τις περισσότερες υπογραφές σε "κυρώσεις") δεν είχαν συνταχθεί με το Μέτωπο της δύσης, του Ισραήλ και των αραβικών σιωνιστικών δικτατορικών καθεστώτων για να "φύγει ο Άσαντ" κι έχουν επιβάλει μέχρι σήμερα ένα δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του Λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Θέλουν να ξεχάσουμε την κρίση του Μάρτη 1987... τότε που η Τουρκία με την ουρά στα σκέλια έγινε αρνάκι μετά τη διακήρυξη του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" (πατέρα του σημερινού Άσααντ): "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Σήμερα οι περισπούδαστοι "αναλυτές" σε διατεταγμένη Υπηρεσία στηρίζουν το σιωνιστικό-ναζιστικό ξεδοντιασμένο κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη και τρέμουν τον φασίστα Ερντογάν, το αγαπημένο παιδί των ιμπεριαλιστών, αλλά και χύνουν μαύρο δάκρυ για τους Τσέτες, τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών...
Η Ελλάδα των υποταγμένων πολιτικών θα περάσουν στην παγκόσμια ιστορία του δωσιλογισμού και της προδοσίας... Σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά με την ελληνική πρεσβεία στη Δαμασκό κι εκείνη της Συρίας των Σελευκιδών στην Αθήνα!
Πως γίνεται να μην υποκλιθεί ο κάθε ελεύθερος του κόσμου σ' αυτό το λαό... όταν στο στάδιο της Λαοδίκειας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου (κι εκεί γεωγραφικά γη της Μακεδονίας είναι ας μην μας μιλάνε για το σλαβοσκοπιανό κατασκεύασμα του Σόρος που θέλουν να βαπτίσουν "Βόρεια Μακεδονία"), σημερινή Λατάκια... όλο το στάδιο τραγουδάει το αντάρτικο σύμβολο Αντίστασης στο φασισμό και ναζισμό, το ιταλικό παρτιζάνικο "Bella Ciao"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση