GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τομ Κρούζ για τις επόμενες ταινίες του "Mission Impossible" - BINTEO

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι θα γυριστούν το επόμενο διάστημα δύο ταινίες της επιτυχημένης σειράς δράσης «Mission: Impossible» στην ο...

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι θα γυριστούν το επόμενο διάστημα δύο ταινίες της επιτυχημένης σειράς δράσης «Mission: Impossible» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο κινηματογραφικός σταρ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις επερχόμενες ταινίες στο Twitter, στο οποίο δημοσίευσε ένα βίντεο με το logo του franchise και φλόγες παντού. Ο ηθοποιός έγραψε επίσης: «Καλοκαίρι 2021 και Καλοκαίρι 2022».

Ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Τομ Κρουζ και στο επικείμενο σίκουελ της ταινίας «Top Gun» επιβεβαίωσε με tweet τη συμμετοχή στις δύο συνέχειες της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible».

Ο Τομ Κρουζ στη σειρά δράσης υποδύεται τον πράκτορα Ίθαν Χαντ της φανταστικής κατασκοπικής υπηρεσίας Impossible Missions Force (IMF).

Summer 2021 and Summer 2022 pic.twitter.com/V6SNvZx2La

— Tom Cruise (@TomCruise) 15 Ιανουαρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση