GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Μας διέλυσαν την K.O., αλλά όχι το κίνημα - Ετοιμάζουμε τον επόμενο αιφνιδιασμό

Απαντήσεις για όλα όσα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο Ποτάμι, έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην LIFO. «Διέλυσαν την Κοι...

Απαντήσεις για όλα όσα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο Ποτάμι, έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στην LIFO.
«Διέλυσαν την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, δεν διέλυσαν το Κίνημα μας. Ναι, τα προβεβλημένα στελέχη είναι πάντα οι βουλευτές. Και εκεί είναι αλήθεια ότι προδοθήκαμε», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο ανοιχτά για προδοσία και πρόσθεσε πως «όλοι έφυγαν για να πάνε σε μεγάλους σχηματισμούς».
Για τους τρεις βουλευτές, Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανό, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι αποχώρησαν με πρόσχημα τις Πρέσπες και ότι «είναι ήδη ενταγμένοι στους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο κ. Δανέλλης υπογράφει ήδη ερωτήσεις μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις έφυγε από το Ποτάμι πήγε και κατέθεσε ερώτηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι Αμυράς – Ψαριανός είπαν ότι είναι στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας για ό, τι χρειαστεί. Θα πάνε τώρα; Θα πάνε σε έναν μήνα; Θα πάνε σε δύο; Τι σημασία έχει; Άλλωστε βγήκαν ήδη οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας και τους καλωσόρισαν», σημείωσε.
Όπως είπε «ο κ. Γεωργιάδης πανηγύριζε στη Βουλή τη Δευτέρα, μόλις μαθεύτηκε ότι έφυγαν ο Αμυράς με τον Ψαριανό. Ίσως επειδή είναι και στενός τους φίλος και ανησυχούσε για το μέλλον τους. Όπως πανηγύριζε και ο κ. Τζανακόπουλος όταν ανακοινώθηκε ότι ο κ. Δανέλλης εγκαταλείπει την αντιπολίτευση και μπαίνει στην συμπολίτευση».
Ερωτηθείς για το αν είχε δει σημάδια ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε, «Ναι. Υπήρχαν βουλευτές που έλεγαν “μα γιατί δεν πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνουμε υπουργοί;”, “έχουμε καμία συμφωνία με τη ΝΔ;”, γιατί ήταν πολύ ρευστό το σκηνικό το 2015 για το ποιος θα επικρατήσει. Υπήρχαν, λοιπόν, τα σημάδια από τότε, τα είχα δει και είπα στο πολιτικό συμβούλιο να αντικαταστήσουμε 5 βουλευτές.
Δεν το δέχτηκαν με το επιχείρημα πως θα φανεί ότι είναι μια αρχηγική παρέμβαση. Δηλαδή, αφού τις λίστες τις φτιάχνει ο αρχηγός, γιατί έκοψε τον εκλεγμένο κι έβαλε κάποιον άλλον; Ήταν λάθος μου που υποχώρησα, έπρεπε να το είχα κάνει. Έπρεπε να είχα πάρει το κόστος της σύγκρουσης τότε με κάποια πρόσωπα και να βάλω στη Βουλή αυτούς που μαζί ιδρύσαμε το Ποτάμι».
Για το πώς δημιούργησε το κόμμα ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ετοιμαζόταν για το επόμενό του βήμα στην τηλεόραση και «τελικά το έμαθαν όλοι από την τηλεόραση. Και κάποιοι θύμωσαν πολύ. Ας πούμε ο Ψυχάρης, γιατί τότε δούλευα στα Νέα. Αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας, όλων των ιδρυτών. Να αιφνιδιάσουμε τους πάντες και τα καταφέραμε τον Φεβρουάριο του '14. Τώρα ετοιμάζουμε τον επόμενο αιφνιδιασμό... (γέλια)»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση