GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάρωσε ο Ολυμπιακός στην ψηφοφορία της Marca – ΦΩΤΟ

Η Marca διενήργησε μεγάλη ψηφοφορία δίνοντας στον κόσμο το λόγο να επιλέξει ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα ανά χώρα. Στην Ελλάδα οι...

Η Marca διενήργησε μεγάλη ψηφοφορία δίνοντας στον κόσμο το λόγο να επιλέξει ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα ανά χώρα. Στην Ελλάδα οι τρεις επιλογές ήταν ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στην... ελληνική κατηγορία, ψήφισαν 364.911. Από εκεί ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε το 62% της προτίμησης του κόσμου, ο Παναθηναϊκός το 27% ενώ η νυν πρωταθλήτρια ΑΕΚ το 11%.

Ποσοστό πάνω από 60% είχαν Μπάγερν, η Μπόκα έπιασε 59%, η Άντερλεχτ, η Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ συγκέντρωσε 87%, η Παρί Σεν Ζερμέν κι ο Άγιαξ είναι στο 89%.

Η Λίβερπουλ παρόλο που είναι εκτός πρωταθλήματος από τη σεζόν 1989-1990 υπερκέρασε τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι καθώς είναι στο 51%.

Στη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας πήρε 72% κι η Παρτιζάν στο 28%.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση