GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παίκτης του Masterchef που έζησε την τραυματική εμπειρία του Μπατακλάν – ΒΙΝΤΕΟ

Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef δεν προσέλκυσε μόνο ο Ζεχίρ από το Αφγανιστάν, αλλά και ο Καλύμ...

Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef δεν προσέλκυσε μόνο ο Ζεχίρ από το Αφγανιστάν, αλλά και ο Καλύμνιος, Παντελής.

Ο 24χρονος μάγειρας που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο διαγωνισμό μαγειρικής, αποκάλυψε πως εργαζόταν στο Παρίσι και όπως εξομολογήθηκε έπειτα από ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω Μπατακλάν.

Όπως υποστήριξε, έζησε τον τρόμο και τη φρίκη των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου το 2015 στο Παρίσι, με την επίθεση στο Θέατρο Μπατακλάν να θρηνεί τα περισσότερα θύματα και όπως εξομολογήθηκε ο Παντελής, το διαμέρισμά του ήταν απέναντι από το Μπατακλάν και έγινε μάρτυρας των πυροβολισμών, των τραυματισμών και του τρόμου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση