GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός ο παίκτης συγκίνησε τους κριτές του MasterChef - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας διαγωνιζόμενος από την Κύπρο συγκίνησε τους κριτές του MasterChef εξαιτίας της αγάπης του για τη μαγειρική και της προσπάθεια...

Ένας διαγωνιζόμενος από την Κύπρο συγκίνησε τους κριτές του MasterChef εξαιτίας της αγάπης του για τη μαγειρική και της προσπάθειας του να κυνηγήσει το όνειρο του παρά τα κινητικά του προβλήματα.

Ο διαγωνιζόμενος “εισέβαλε” στην κουζίνα του MasterChef με το αναπηρικό του αμαξίδιο και με τη βοήθεια της συζύγού του.

«Έχω μπροστά μου τους ήρωες μου, είμαι φαν, δεν χάνω επεισόδιο. Αυτό με ώθησε να ασχοληθώ περισσότερο με τη μαγειρική στο σπίτι. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως είστε τρεις καταξιωμένοι μάγειρες οι οποίοι έχετε τη δική σας φιλοσοφία κι εγώ προσπαθώ σαν ερασιτέχνης να αγγίξω κάποια σημεία από τα δικά σας», είπε μεταξύ άλλων ο Αριστοτέλης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε πως ο ήρωας είναι αυτός και όχι εκείνοι.

«Θα ήθελα να σας πω πως σας αγαπώ και θα ήθελα να δεχτώ μια μεγάλη αγκαλιά και από τους τρεις σας», είπε ο διαγωνιζόμενος και πήρε την ποδιά του καθώς πέρασε στην επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετοχή στο παιχνίδι, δήλωσε για αυτόν η γυναίκα του, η οποία δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση